Thursday, December 08, 2011

Blog på lederweb.dk

“Hvordan kan lederen håndtere det uperfekte og det ubehagelige? Nu giver Væksthus for Ledelse dig muligheden for at lytte til filosof og erhvervsforsker Pia Lauritzens tanker om ledelse som podcast, mens du kører i tog, vasker op eller går en tur i vintervejret.”
“Denne podcast er den første af to podcasts, hvor vi gerne vil kaste nogle lidt skæve og tungere vinkler ind i ledelsesdebatten. De sætter fokus på de menneskelige, filosofiske og etiske aspekter af lederskabet, og vi håber, at du har lyst til at lytte med.”
Hør podcasten på lederweb.dk og deltag i debatten om lederuddannelser i blog-artiklerne “Eksperterne ved bedst – men hvem er de?” og “Ikke et ondt ord om lederuddannelse. Men…” fra i morgen den 9. december 2011.

1 comment:

 1. Jeg er stor fan af lederweb.dk , siden er en inspiration for mig, i mange af de ting jeg gør til dagligt. Ovenstående podcast vil jeg gemme til en lang tur i toget.

  Hvis jeg nu lige filosofere lidt over lederuddannelser, uden at have lyttet til ovenstående. Så oplever jeg ofte, at der på mange lederuddannelser er RIGTIG meget teori og ganske lidt praktik. Kan man uddanne sig til, at blive en god leder?

  Eller er man i virkeligheden den gode leder på baggrund af ens personlighed og livserfaring.

  Skulle man have lyst til at læse lidt om mine erfaringer med ledelse i praksis, så kig forbi www.ledelse360.dk , jeg har ikke uanede mængder af tid, men det er jordnært og en beskrivelse af mine oplevelser som leder OG medarbejder.

  Tak :)

  ReplyDelete