Tuesday, August 02, 2011

Mavepuster

Det er bedømmelsesudvalgets enstemmige vurdering, at afhandlingen i dens nuværende form ikke antages til forsvar for ph.d.-graden i filosofi på Københavns Universitet

2 comments:

 1. Morten Fjord12:05 AM

  Hej Pia. Det synes jeg er rigtig ærgerligt, måske mest for Kbh. Universitet, fordi de dermed går glip af noget meget relevant. Jeg synes nemlig dine tanker om en mere "moderne form" for filosofisk TÆNKNING fortjener meget større udbredelse. Jeg er skoleleder og igang med mit afgangsprojekt i ledelsesdiplom og jeg er meget optaget af dine tanker om ledelse. Du er en positiv forstyrrelse for mig, der tidligere var endog meget optaget af Ole Fogh Kirkeby. Jeg er i særdeleshed optaget af din stafetanalyse, som jeg mener er et genialt redskab til at lave analyse/undersøgelse af ens organisation uden man som leder bliver "fedtet" for meget ind i processen, som man jo gør i mere traditionelle metoder som kvalitative interviews.
  Så herfra en opmuntrende hilsen og lad dig ikke slå ud, du har fat i lange (nutidige) ende!

  ReplyDelete
 2. Tak Morten, jeg er glad for, du kan bruge mit arbejde, og det er pænt af dig at udtrykke din opbakning. Det betyder meget for mig - selvom jeg heldigvis ikke er så let at slå ud :-)

  Mange venlige hilsner

  Pia

  ReplyDelete