Wednesday, January 26, 2011

Hvorfor skriver jeg?

For at påvirke? For at blive påvirket?
Hvorfor vil jeg påvirke(s)?
For at blive forstået? For at forstå?
Hvorfor vil jeg forstå(s)?
For at (få) bekræfte(t), at der er "noget" at forstå...

Kan 'skriver' mon skiftes ud med taler, tænker, leder, arbejder, elsker, fordømmer, søger, fortolker - og hvad vi ellers gør? Kan menneskets gøren og laden virkelig koges ned til det? Ja, måske...?

3 comments:

 1. Kære Pia
  Det hele, tænker jeg. Jeg skriver for at blive klogere og med det ydmyge håb at andre også kunne blive det. Og tænk hvis de så også begyndte at gøre lidt af det jeg siger de burde...
  Og så har jeg netop haft den besynderlige oplevelse at klikke ind på Academy A og se mig selv citeret og så rode i mine hjernekamre der var helt støvet til af barsel, realkreditlån og besparelsesrunder for pludselig at huske vores gode, korte samtale her på bloggen for et par år siden. Og så tænke, hey, det var jo dig jeg hørte sparke så meget røv i Poul Friis den anden dag! Jeg GLÆDER mig til at læse din bog. Men jeg savner et RSS-feed her på bloggen så jeg kan følge med også når min hjerne støver til. Må jeg få det? :)
  kh
  Katrine

  ReplyDelete
 2. Kære Katrine

  Godt at høre fra dig igen! Jeg vil hjertens gerne tilbyde et RSS-feed, men jeg ved ikke, hvordan man gør, så det kigger jeg lige lidt på... :o/

  Vil du til gengæld love mig, at du skriver til mig igen, hvis/når du kommer igennem bogen? Jeg er helt vild efter at tale med nogen, der læser bogen (og ikke bare kommenterer eller anmelder den på baggrund af de artikler, jeg har skrevet tidligere...).

  Og sikke en masse ting, du har været igennem siden sidst! Livet er, som min svigerfar altid siger, sandelig ikke for de svækkede :o)

  Kh Pia

  ReplyDelete
 3. Hej igen Katrine

  Jeg har nu tilføjet noget, jeg tror, giver mulighed for at abonnere på Tanketjek nederst på siden. Virker det?

  Tak for din interesse!

  Pia

  ReplyDelete