Tuesday, January 18, 2011

Sjusket, naiv, indbildsk, faret vild, udokumenteret, uærlig over sig selv, blander tingene sammen, ny-realist/-strukturalist, uvidende?

Disse og en række andre lidet flatterende betegnelser bruges mere eller mindre direkte om undertegnede i Allan Holmgrens nye artikel på Kommunikationsforum. Jeg smager lige lidt på dem...

2 comments:

  1. Kære Pia,

    Det kan godt være AH er lidt vel engageret, men til gengæld har han taget sig tid til at gå ind i teksten. Man kan vel også sige, at du har en række ret stærke claims. Jeg kunne for min del godt tænke mig at høre dine svar til ham, evt. på Kforum,
    Cheers, Frank Meier / CASA

    ReplyDelete
  2. Kære Frank

    Tak for din kommentar. Du har ret, og jeg sætter bestemt pris på Holmgrens engagement - omend jeg ville ønske, at han forholdt sig mere til sagen og mindre til mig ;o)

    Jeg tager højde for de af hans indvendinger, jeg finder relevante i min bog, og synes ikke, Kforum er det rette sted at diskutere filosoffer, som jeg ikke forventer, læserne har beskæftiget sig med.

    Slet ikke, når der - som det er tilfældet med "Når sproget kører af sporet" - er tale om et debatindlæg.

    Men... bl.a. pga. din opfordring har jeg nu valgt at udfolde de aspekter, jeg mener, kan bidrage til at belyse mit ærinde, i kommentarsporet på min egen artikel.

    Jeg håber, det lever op til dine forventninger,

    Vh Pia

    ReplyDelete